Speelvogels gezocht!

Beste deelnemer,

Speel jij graag spelletjes? Vanaf maart 2013 loopt in Atlas (het trefpunt voor inburgering en diversiteit in Antwerpen) de tentoonstelling ‘SpelMozaïek’. Deze tentoonstelling toont de verscheidenheid aan gezelschapsspelen die in onze diverse samenleving gespeeld worden. Van schaken, ‘vier op een rij’ en scrabble tot minder bekende gezelschapsspelen zoals mahjong, backgammon of parchis.

Voor de voorbereiding van deze tentoonstelling is Atlas nog op zoek naar mensen die graag gezelschapsspelen spelen en er interessante weetjes en verhalen over kunnen vertellen. Dus, als je graag gezelschapsspelen speelt, laat een berichtje achter bij de medewerker van Atlas!

Noteer ook in je agenda: op zaterdag 9 maart 2013 organiseert Atlas een heuse spelnamiddag voor alle deelnemers aan het project Samen Inburgeren. Je kan in duo en onder deskundige begeleiding bekende en minder bekende gezelschapsspelen komen spelen. Uiteraard kunnen jullie dan ook de tentoonstelling bekijken waarin jullie verhalen zijn opgenomen.

Heb je interesse, neem dan contact op met :

Geert Hauquier – medewerker servicepunt vrijwilligers

geert.hauquier@stad.antwerpen.be

03/338 71 75