tips en activiteiten

Cultuurcheques

Werkvormm voorziet per duo één cultuurcheque. Deze is 25 euro waard. Daarmee kan je samen een culturele activiteit doen. Je koopt eerst de tickets en bezorgt deze nadien aan Werkvormm.

Samen een krant lezen

De nieuwkomer kan zich via ons abonneren op de Wablieft. Dat is een krant in gemakkelijk Nederlands.

De deelnemers van Samen Inburgeren kunnen een paar keer per jaar kiezen voor een krant naar keuze uit het aanbod: De Morgen, De Standaard, De Tijd, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. Jullie kiezen zélf je gratis krant.

Groepsuitstappen

Antwerpen-Zuid, Brussel binnenstad, Middelheimpark waren wandelingen die we met de duo's in groep gedaan hebben. Heb je interesse om deel te nemen of zelf een wandeling te organiseren? Laat het ons weten!

Intervisies

Drie keer per jaar nodigt Werkvormm  de Cultuurverkenners uit op een avond in Atlas. Je ontmoet de andere vrijwilligers en wisselt ervaringen uit. Dit doen we met een drankje en een inspirerend programma.

Tips en tickets

Werkvormm geeft je tips in winter-en zomeractiviteiten. Soms krijgen we gratis tickets te pakken zoals voor Nekka Nacht, De Zomer van Antwerpen of een concert.

Contacteer

Voor inschrijving of meer info, aarzel niet om contact op te nemen via cultuurverkenners@werkvormm.be of te bellen naar 0471/98.26.82, dan plannen we samen een eerste kennismakingsgesprek in. 

Een initiatief van

vzw Werkvormm, die als missie heeft om kansengroepen te integreren op de arbeidsmarkt en in de samenleving.